Očarljivo električno

Z vozili, kot je popolnoma električni Audi RS e-tron GT, Audi že uresničuje vizijo trajnostne mobilnosti. Konceptna vozila, kot je koncept Audi grandsphere¹, pa kažejo pristop znamke Audi k mobilnosti prihodnosti. Tukaj lahko najdete zgodbe o sodobnem razmišljanju, ki jih omogoča ponudba mobilnosti znamke Audi.

1 Prikazano je konceptno vozilo in ni dostopno kot serijski model.

 

Odkrijte več

Predani napredku

 

Audi že danes pomaga oblikovati jutrišnji svet. Z napredno tehnologijo, strastno kreativnostjo in novimi družbenimi razmisleki. Trdno verjamemo v to, da trajnostni razvoj spreminja svet v korist vseh nas. Naj bo to, kar nas žene naprej, v navdih tudi vam. 

Blank_trans
2021-08-The-perfect-combination-15

Prihodnost, danes

Audi prevzema svoj del odgovornosti skrbi za okolje. Naš cilj je narediti povsem električna vozila, ki ustrezajo vsakodnevnemu življenju ljudi. Audi Q4 e-tron in Audi Q4 Sportback e-tron sta najnovejši primer navdušujoče funkcionalnosti in vsakdanje praktičnosti. Za vsakogar, ki ga žene napredek.

Odkrijte več
Blank_trans
Konceptno vozilo Audi urbansphere

Prikaz prihodnosti z znamko Audi

Ustvarjanje prihodnosti je izraz Audijevega načina razmišljanja. Bolj kot kjerkoli drugje je to razmišljanje oprijemljivo v študijah in konceptnih vozilih znamke. Z njimi Audi kaže, da je mobilnost prihodnosti vznemirljiva in navdušujoča.

Prikazano je konceptno vozilo in ni dostopno kot serijski model.

Preberite več
Blank_trans
2022-01-AudiSport-03

Dakar Rally 2022

Pridite na vožnjo z Audi Sport in doživite magnetizem motornih dirk, ki se razprostira od Neuburga na Donavi do puščav Savdske Arabije, od slavnih dirkalnikov do nič manj legendarnih rally stez, od quattra do e-trona. Pridružite se našemu navdušenju nad motošportom.

Preberite več
Blank_trans
Audi RS e-tron GT

Elektrificiran GT

Osupljiv športni avtomobil Gran Turismo, primeren za dolga potovanja in vsakodnevne vožnje. Povsem električna Audi RS e-tron GT in Audi e-tron GT quattro tlakujeta pot Audijevi električni prihodnosti. S prefinjeno opremo, digitalnimi rešitvami, inovativno svetlobno tehnologijo – zasnova, polna čustev.

Odkrijte več

Napovednik dogodkov

12

Avgust 2022

Monterey

Monterey Car Week

15

September 2022

New York

Greentech Festival New York

13

Oktober 2022

London

Greentech Festival London