Domov > Audi Q4 e-tron

Naredite korak naprej

Z modelom Audi Q4 e-tron je električna mobilnost tako preprosta, da se lahko povsem prepustite čustveni in funkcionalni vrednosti avtomobila. Začne se z jasnim designom in nadaljuje z impresivno prostornostjo odlagalnih površin. Audi Q4 Sportback e-tron je dinamičnejša različica tega kompaktnega SUV-ja. Njegove linije so še bolj osredotočene, njegov močan zadek pa mu daje izrazit športen videz. 
 

Blank_trans
Audi Q4 e-tron

Spoznajte Audi Q4 e-tron

Izoblikoval ga je napredek – novi Audi Q4 e-tron združuje dinamično oblikovanje z vsakodnevno praktičnostjo. Doživite povsem električno premijsko mobilnost z novim modelom Audi Q4 e-tron.

Odkrijte več
Blank_trans
Audi Q4 Sportback e-tron

Spoznajte Audi Q4 Sportback e-tron

Novi Audi Q4 Sportback e-tron – napredno oblikovanje, ki razkriva novo dobo mobilnosti. Doživite inovativnost in dinamičnost povsem električne premijske mobilnosti.

Odkrijte več
Blank_trans
2021-04-audi-q4-etron-01-featured

Audi Q4 e-tron: estetski, prostoren in opremljen z vrhunsko tehnologijo

Audi Q4 e-tron in Q4 Sportback e-tron nudita čisti užitek električne vožnje in navdušujeta z izjemnim dosegom, prostornostjo na ravni luksuznega razreda ter tehnološkimi inovacijami, kot je projicirni zaslon z obogateno resničnostjo.

Preberite več
Blank_trans
Barve in notranji materiali avtomobila Audi Q4 e-tron

Popolna kombinacija športnosti in prefinjenosti

Obiskali smo strokovnjakinje z Audijevega oddelka Colour & Trim, ki so poskrbele za prepoznavno barvno paleto in notranje materiale avtomobila Audi Q4 e-tron, ter izvedeli, česa se lahko kupci še posebej veselijo.

Preberite več
Blank_trans
2021-07-Light-thumbnail

Luči kot sredstvo komunikacije

Nove prilagodljive digitalne dnevne luči avtomobila Audi Q4 e-tron z dinamično osvetlitvijo komunicirajo z opazovalcem, grafične podobe luči pa se prilagajajo značaju voznika.

Preberite več
Blank_trans
Q4_2021_2778

Podoživite svetovno premiero

Praznovanje napredka - s povsem električnima modeloma Audi Q4 e-tron in Q4 e-tron Sportback na potovanju v prihodnost električne mobilnosti.

Preberite več
Blank_trans
laenderabsprung_e-design

Električna mobilnost pri Audiju

Navdušujejo nas inovacije, žene nas napredek. Zato je v našem izdelčnem portfelju vse več povsem električnih vozil. Odkrijte prihodnost mobilnosti - trajnostne, pionirske in 100-% primerne v vsakdanjem življenju.

Odkrijte več