Domov > Konceptna vozila > Audi activesphere

Vaš osebni sopotnik za aktiven življenjski slog

 

S konceptnim vozilom Audi activesphere¹ Audi še naprej uresničuje svojo vizijo prihodnje premijske mobilnosti z doživetji višjega razreda. Četrto konceptno vozilo v družini sfer predstavlja povsem nov slog zunanjosti in edinstveno, še nikoli doslej videno kombinacijo elegance in praktičnosti.

Konceptno vozilo Audi activesphere¹

Konceptno vozilo Audi activesphere¹ z novo definicijo zmogljivosti quattro za aktivna doživetja višjega razreda zgodovino znamke Audi prenaša v prihodnost. Zaradi sožitja elegance, praktičnosti in zmogljivosti je novo konceptno vozilo idealen življenjski sopotnik.

 

 

 

Podoživite svetovno premiero konceptnega vozila Audi activesphere¹

Na Praznovanju napredka 26. januarja 2023 je Audi razkril novo konceptno vozilo Audi activesphere¹. Podoživite razkritje na svetovni spletni premieri, ko sta vodja znamke Audi Henrik Wenders in vodja oblikovanja pri znamki Audi Marc Lichte predstavila idejo in vizijo za četrtim članom družine konceptnih vozil Sphere. Skupaj z direktorjem oblikovalskega studia Audi Design Loft Malibu (CA) Gaelom Buzynom in vodjo oblikovanja UI/UX (uporabniškega vmesnika in uporabniške izkušnje) Sidom Odedro so pokazali, kako se novo konceptno vozilo Audi activesphere¹ osredotoča na človeka.

 

 

Posnetek prenosa je v angleškem jeziku brez slovenskih podnapisov.

Kako je nastajalo konceptno vozilo Audi activesphere¹

Konceptno vozilo Audi activesphere¹, zasnovano za aktivnosti v naravi, združuje izjemno eleganco s terenskimi zmogljivostmi. Vizionarski uporabniški vmesnik ustvarja izkušnje prvega razreda – tudi zunaj vozila. Vozilo postane idealni sopotnik za aktiven življenjski slog. Odkrijte več o novem konceptu in razmišljanju v ozadju oblikovanja in uporabnosti v dokumentarcu o nastajanju koncepta Audi activesphere¹.

 

 

Video je v angleškem jeziku. Za slovenske podnapise najprej preverite, če so podnapisi vklopljeni (pod ikono CC v spodnjem desnem kotu posnetka je rdeča črta).
V nastavitvah (zobato kolo v spodnjem desnem kotu) izberite slovenski jezik podnapisov.

Blank_trans

Oblikujemo prihodnost premijske mobilnosti

Konceptno vozilo Audi activesphere¹ je eno najbolj osupljivih konceptnih vozil znamke Audi, ki prikazujejo tehnološke možnosti, pionirske inovacije in vznemirljiv design. S študijami konceptnih vozil znamka Audi gleda v prihodnost naprednega luksuznega razreda.  

Odkrijte več

1Omenjeno je konceptno vozilo in ni dostopno kot serijski model.

²Prikazano je konceptno vozilo in ni na voljo kot serijski model. Prikazana očala za obogateno resničnost prav tako niso na voljo za nakup. Funkcije avtomatizirane vožnje in prikazana očala za obogateno resničnost so tehnologije, ki so trenutno v razvoju, niso na voljo pri serijskih modelih in so mogoče le znotraj sistemskih omejitev. Vse možne uporabe prikazanih tehničnih sistemov in funkcij predstavljajo le možen koncept in so odvisne od ustreznih pravnih predpisov v ustrezni državi.