Domov >Družina e-tron

Električni modeli e-tron. Uresničujemo vizije.

Električna mobilnost, ki jo omogoča Audi, je polna čudovitih podrobnosti in se brezhibno zlije v vsakdanje življenje. Audi nenehno širi svojo ponudbo povsem električnih modelov e-tron in še naprej predstavlja ideje in rešitve, ki oživljajo vizijo nove vrste mobilnosti.

 

 

 

Blank_trans

Polnjenje v visokem slogu na polnilnem središču Audi

Hitro polnjenje s salonom: pilotski projekt znamke Audi ponuja hiter vpogled v jutrišnjo urbano polnilno infrastrukturo za e-mobilnost.

Preberite več
Blank_trans

Inženirska in oblikovalska mojstrovina

Povsem električni Audi e-tron GT quattro je tehnična, aerodinamična in oblikovalska mojstrovina, ki napoveduje prihodnost električne mobilnosti pri znamki Audi.

Preberite več
Blank_trans

Trajnostnost električnih avtomobilov

Ciljev trajnostnega razvoja ni mogoče doseči brez celostnega pristopa. Uresničevanje se spremlja skozi celoten življenjski cikel električnega avtomobila.

Preberite več
Blank_trans

Koncepti za prihodnost

S konceptnih vozilom Audi grandsphere¹ Audi omogoča hiter vpogled v prihodnost, ko bo mobilnost preoblikovana od temeljev: vozila se bodo preobrazila v mobilne doživljajske centre, napolnjene z vznemirljivimi možnostmi.

Odkrijte več
Blank_trans
2022-07-GT

Poiščite svoj električni model v družini Audi e-tron

Električna mobilnost je individualna, tako kot vi. Naj bo to zmogljivi Gran Turismo ali prilagodljivi SUV, Audi že zdaj omogoča številne možnosti za morda najbolj navdušujoč način vožnje.

Izberite svoje električno vozilo Audi
Audi Q8 e-tron

Popolnost napredka: povsem električni Audi Q8 e-tron

Audi Q8 e-tron je ponesel povsem električni Audi e-tron v prihodnost.

Osem dejstev o novem prestižnem e-tron SUV.

Odkrijte več
Blank_trans
2021-09-Q4

Audi Q4 e-tron

Audi prevzema svoj del odgovornosti skrbi za okolje. Naš cilj je narediti povsem električna vozila, ki ustrezajo vsakodnevnemu življenju ljudi. Audi Q4 e-tron in Audi Q4 Sportback e-tron sta najnovejši primer navdušujoče funkcionalnosti in vsakdanje praktičnosti. Za vsakogar, ki ga žene napredek.

Odkrijte več
Blank_trans
AUDI_SMCxGT_Stella_M5_C-1200_627

Audi e-tron GT

Osupljiv športni avtomobil Gran Turismo, primeren za dolga potovanja in vsakodnevne vožnje. Povsem električna Audi RS e-tron GT in Audi e-tron GT quattro tlakujeta pot Audijevi električni prihodnosti. S prefinjeno opremo, digitalnimi rešitvami, inovativno svetlobno tehnologijo – zasnova, polna čustev.

Odkrijte več