Domov > Konceptna vozila > Audi urbansphere

Doživite megamesta kot še nikoli doslej

Uživajte v svojem zatočišču v središču prometne konice. Visokotehnološka notranjost konceptnega vozila Audi urbansphere² odpira nove izkušnje. Zahvaljujoč tehnologiji avtonomne vožnje je konceptno vozilo naše tretje sfere lahko salon na kolesih ali mobilna pisarna, ki jo je mogoče individualno prilagoditi vsakemu potniku.
 
 
 

Odkrijte konceptno vozilo Audi urbansphere

 
 
 

Utrinki s svetovne premiere konceptnega vozila Audi urbansphere¹

S konceptnim vozilom Audi urbansphere¹ znamka štirih krogov razkriva svojo vizijo jutrišnje mobilnosti. Poglejte utrinke s svetovne premiere, ko so Hildegard Wortmann, članica upravnega odbora AUDI AG, odgovorna za trženje in prodajo, Oliver Hoffmann, član upravnega odbora AUDI AG za tehnični razvoj in Henrik Wenders, vodja blagovne znamke AUDI AG predstavili koncept tretje sfere avtomobila prihodnosti.

 

 

Posnetek prenosa je v angleškem jeziku brez slovenskih podnapisov.

Blank_trans

Koncepti sfer znamke Audi

S tremi navdušujočimi konceptnimi vozili, ki smo jih razkrili do sedaj, Audi ponuja vpogled v jutrišnjo napredno mobilnost. Inovativne tehnologije in veliko prostora za preživljanje časa na resnično impresivne načine potnikom omogočajo uživanje v razburljivem svetu izkušenj med vožnjo.

Odkrijte več

¹Prikazano je konceptno vozilo in ni dostopno kot serijski model.

²Prikazane funkcije avtonomne vožnje so trenutno v razvoju, niso dostopne v serijskih modelih in delujejo le znotraj sistemskih omejitev. Vsi možni načini uporabe tehničnih sistemov in funkcij so le konceptualna možnosti ter so odvisni od zakonskih omejitev v posameznih državah.