Domov > Konceptna vozila

Prikaz prihodnosti z znamko Audi

 

Audi se od nekdaj ukvarja z vprašanji prihodnosti mobilnosti. Odgovore dajejo navdihujoča konceptna vozila in študije, ki vedno znova udejanjajo tehnološke možnosti, pionirske inovacije in vznemirljiv design.

Blank_trans

Oblikujemo prihodnost premijske mobilnosti

Konceptno vozilo Audi activesphere¹ je eno najbolj osupljivih konceptnih vozil znamke Audi, ki prikazujejo tehnološke možnosti, pionirske inovacije in vznemirljiv design. S študijami konceptnih vozil znamka Audi gleda v prihodnost naprednega luksuznega razreda.  

Odkrijte več
Blank_trans

Konceptno vozilo Audi urbansphere¹

Zatočišče sredi prometne konice. Avtonomno konceptno vozilo Audi urbansphere² ni le salon na kolesih, ampak je do sedaj največje konceptno vozilo v naši družini sfer. S svojo visokotehnološko ponudbo in velikodušno notranjostjo v življenje prinaša prvovrstno udobje.

Odkrijte več
Blank_trans

Konceptno vozilo Audi grandsphere¹

Druga sfera serije konceptnih vozil odpira vpogled v premijsko mobilnost prihodnosti v interpretaciji znamke Audi. Popolnoma obnovljena notranjost postane prostoren prostor za doživetja, ki omogoča občutek prvovrstnega bivalnega prostora.

Preberite več
Blank_trans

Konceptno vozilo Audi skysphere¹

Kot prvo v seriji konceptnih vozil prikazuje, kako Audi aktivno oblikuje prihodnost premijske mobilnosti. Je študija, ki združuje tehnologijo in design ter odpira vrata v popolnoma nove svetove doživetij.

Odkrijte več

 

 

 

¹Prikazano je konceptno vozilo in ni dostopno kot serijski model.

²Prikazane funkcije avtonomne vožnje so trenutno v razvoju, niso dostopne v serijskih modelih in delujejo le znotraj sistemskih omejitev. Vsi možni načini uporabe tehničnih sistemov in funkcij so le konceptualna možnosti ter so odvisni od zakonskih omejitev v posameznih državah.

Ustvarjanje prihodnosti

 

Kako pri znamki Audi razvijamo mobilnost za prihodnost? Marc Lichte (vodja oblikovanja v AUDI AG) in Henrik Wenders (vodja znamke AUDI AG) v seriji video pogovorov odkrivata, kakšna bo premijska mobilnost v prihodnosti, kakšne izkušnje čakajo voznike in potnike v vozilih prihodnosti, ki vse bolj postajajo prostor za doživetja. Ponujata vpogled v ustvarjanje konceptnih vozil Audi skysphere, Audi grandsphere in Audi urbansphere - in vznemirljivo vizijo mobilnosti.

Prostor, poln novih priložnosti

V prvi epizodi Henrik Wenders (vodja znamke AUDI AG) in Marc Lichte (vodja oblikovanja v AUDI AG) razkrivata, kaj pomenijo imena konceptnih vozil in kakšna vizija je za tremi sferami, ki bodo preoblikovale mobilnost, kot jo poznamo danes.

 


Video je v angleškem jeziku brez slovenskih podnapisov.

 

 

Ikona je rojena

Horch 853 A je bila ikona svojega časa. Na njem sta Henrik Wenders in Marc Lichte zasnovala zgodbo drugega dela pogovorov o prihodnosti. Odkrivata, kakšno vlogo imata preteklost in sedanjost pri oblikovanju prihodnosti ter katere svetove mobilnosti lahko poveže konceptno vozilo Audi skysphere.

 


Video je v angleškem jeziku brez slovenskih podnapisov.